MEER INFORMATIE OVER VOEL

op deze pagina kun je aanvullende informatie lezen over mijn expertise & werkervaring,
de thema’s waarmee ik werk, mijn visie en de kenmerken van manier van werken

ERVARING & EXPERTISE

Ik werk vanuit diverse psychologische richtingen zoals transactionele analyse, systemisch werk, N.L.P. , lichaamswerk, sjamanisme, Spiral Dynamics integral, tantra, voice dialogue, biodynamische psychotherapie.

Door mijn jarenlange ervaring ben ik gespecialiseerd in het werken met mannen. Ik doe dat middels coaching, training, therapie en het begeleiden van mannengroepen en mannen workshops. 

THEMA’S

Mijn ervaring en expertise helpt je bij thema’s als stress, burn-out, trauma, depressie, rouw, oververmoeidheid, piekeren, angst, frustratie, onmacht, boosheid, zelfhaat, perfect (willen) zijn, grenzen stellen en houden, existentiële vraagstukken, voelen, communiceren, sexualiteit, verslavingen, relaties en chronische ziekten.

VISIE & MISSIE

Bewustzijnsontwikkeling is de basis voor het liefdevol en taakgericht vormgeven van zowel je persoonlijke als professionele leven. Door te voelen, te denken en te handelen vanuit een liefdevol bewustzijn stel je jezelf in staat om beperkende overtuigingen en gedragspatronen te onderzoeken, te ontwikkelen en te veranderen. Het vergroten van je bewustzijn zorgt er ook voor dat je stap-voor-stap meer in contact kunt komen met de essentie van je bestaan. Dit bewustzijn kan de bron zijn voor een authentiek en zingevend leven van waaruit je een wezenlijke bijdrage kunt leveren aan jouw directe leef- en werkomgeving en de wereld om je heen. 

WERKWIJZE

Mijn manier van werken kenmerkt zich door mijn openheid, eerlijkheid, directheid en gevoeligheid. Ik ben uitermate goed in staat om voorbij oppervlakkige patronen en maskers te kijken en tot de kern van jouw essentie door te dringen. Ik help je jouw thema’s te spiegelen zodat jij je eigen inzicht – én oplossingen – kunt vinden voor jouw vraagstukken. Ik schuw daarbij niet om – op liefdevolle wijze – de confrontatie met jou aan te gaan en het onzichtbare zichtbaar te maken. Daarnaast ga ik ervan uit dat het leven meer is dan alleendenken en voelen. In mijn begeleiding streef ik er naar om hoofd, hart, buik en ziel continu op elkaar af te stemmen en zinvol met elkaar te integreren.