✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Gevoelsontwikkeling

In mijn praktijk VOEL Coaching in Utrecht, neem ik je graag mee in de wereld van gevoelsontwikkeling. Als ervaren coach op uiteenlopende gebieden, weet ik dat jouw gevoel de kern is van jou als persoon. Helaas raken we in de huidige maatschappij de verbintenis met ons gevoel vaak kwijt. Ik help jou weer terug bij dit gevoel te komen.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Het doorlopen van gevoelsontwikkeling laat jou groeien als mens

Gevoel en emotie zijn twee woorden die vaak door elkaar gehaald worden. Om een goede start te maken met gevoelsontwikkeling is het belangrijk dat het onderscheid hiertussen duidelijk is. In een training gegeven door mij leer je opnieuw kennis te maken met je eigen gevoel en energie. Dit wordt vaak gezien als spiritueel werk. Middels uiteenlopende oefeningen ervaar je een gevoelsontwikkeling en kom je weer volledig in contact met jezelf.

Kom in contact met jouw gevoel en maak een start in jouw ontwikkeling

Ben je na jouw gevoelsontwikkeling toe aan een verdere zelfontwikkeling? Bij VOEL Coaching kun je terecht voor veel meer trainingen en workshops. Zo is een goede mindset hebben ook essentieel om volledig vanuit jou gevoel te leven. Informeer daarom ook zeker naar een workshop in mindset. Heb je vragen, wil je meer weten over mij of een afspraak inplannen? Bel dan via 06 - 53 86 30 66 of stuur een e-mail naar guido@voelcoaching.nl.