✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Training in zelfontwikkeling in Utrecht

Wil jij een training in zelfontwikkeling, gegeven door een ervaren coach, volgen in Utrecht? Dat kan bij VOEL Coaching. Ik, Guido Spijk, neem je mee in de wereld van zelfontwikkeling. Met mijn jarenlange ervaring als basis gaan wij samen aan de slag om jouw persoonlijke ontwikkeling naar een nieuw niveau te tillen. Je kunt zowel individuele coachingsessies afnemen als meedoen aan groepstrajecten.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Zet met een training in zelfontwikkeling een eerste stap naar betekenisvol leven

Je kunt in het leven op een punt belanden waarin je beseft dat jij niet meer de persoon was die je altijd bent geweest. Je hebt veel dingen meegemaakt, maar weet deze gebeurtenissen en ervaringen nog niet goed om te zetten in levenswijsheid. Een training in zelfontwikkeling, gegeven door een ervaren coach kan jou dan helpen. Met jou ga ik op zoek naar jouw drijfveren en talenten, maar ook naar jouw valkuilen en vastgeroeste patronen. Ik leer je in deze persoonlijke coaching als het ware opnieuw kennismaken met jezelf. Zodra jij door middel van deze training en onder mijn begeleiding als coach een ware zelfontwikkeling hebt doorgemaakt, kun jij ook beter het beste in anderen naar boven halen.

Kies voor een training die jou écht verder helpt

Bezit jij de juiste mindset om samen met mij als coach deze training in zelfontwikkeling te doorlopen? Met mijn jarenlange ervaring in het coachen van mannen heb ik de juiste tools in handen om jou verder te helpen. Wil je meer informatie? Bel mij dan via 06 - 53 86 30 66 of stuur een e-mail naar guido@voelcoaching.nl. Ik vertel je graag meer over mijzelf en mijn praktijk.