✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Mannen en vrouwen coaching

Voor mannen en vrouwen coaching kun je bij VOEL Coaching in Utrecht terecht. Hier zal ik, Guido Spijk, met jou samen op zoek gaan naar de kern van jouw moeilijkheden. Je vindt in mij een betrouwbare, begripvolle en liefdevolle coach die denkt vanuit mogelijkheden en jouw kracht als persoon.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Ik bied in uiteenlopende thema’s mannen en vrouwen coaching aan

Over het algemeen kan gezegd worden dat mannen en vrouwen anders met emoties omgaan en coaching dus ook op een andere manier ingestoken moet worden. Vanuit mijn ervaring als lifecoach voor mannen, ben ik met name gespecialiseerd in deze bevolkingsgroep. Echter wil dat niet zeggen dat je als vrouw niet welkom bent in mijn coachingpraktijk. Wanneer je interesse hebt in mijn vrouwencoaching zal er ook altijd gewoon een eerste gesprek plaatsvinden. Je vind bij mij onder andere de volgende mannen en vrouwen coaching:

Ongeacht of je man of vrouw bent, bespreek ik graag mijn mogelijkheden met jou.

Word een krachtigere versie van jezelf

Door middel van coaching, voor mannen en vrouwen, versterk je jouw mentale kracht en maak je een grote stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil jij dat ook? Ik vertel je graag meer over mij en mijn praktijk. Bel via 06 - 53 86 30 66 of stuur je een e-mail naar guido@voelcoaching.nl en maak een afspraak voor coaching op maat.