✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Persoonlijke coaching in Utrecht

Persoonlijke coaching bij VOEL Coaching in Utrecht kan jou helpen om te leren leven en werken vanuit jouw passies en overtuigingen. Ik, Guido Spijk, geef in mijn eigen praktijk coachingsessies en trainingen waardoor jij jezelf verder kan ontwikkelen als mens en als professional. In mijn uitgebreide aanbod aan verschillende therapieën, trainingen en coachingtrajecten vind je zeker een thema dat bij je past.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Persoonlijke coaching voor mannen en vrouwen

Tijdens de persoonlijke coaching die ik in mijn coachingpraktijk aanbied, gaan we samen aan de slag met het doorbreken van oppervlakkige patronen en maskers. We proberen op deze manier door te dringen tot de essentie van jouw bestaan. Er zijn diverse insteken mogelijk voor persoonlijke coaching in mijn praktijk, waaronder:

Tijdens een persoonlijke coachingsessie, wordt er gekeken naar jouw gedrag en de invloeden die je verleden hierop gehad heeft. Ik tracht je te helpen bij het veranderen van je gedrag. Ik ben als lifecoach in Utrecht gespecialiseerd in het coachen van mannen, maar als jij een vrouw bent in een mannenwereld sta ik ook voor je klaar.

Maak een afspraak voor een sessie

Naast dat je bij mij terecht kunt voor persoonlijke coaching, bied ik ook verschillende therapievormen aan. Wil je meer weten over mijn praktijk, al mijn diensten en de startdata van mijn trainingen? Neem dan contact met me op door te bellen naar 06 - 53 86 30 66 of een e-mail te sturen naar guido@voelcoaching.nl. Via deze contactgegevens is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een gesprek.