✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Purpose quest

Een purpose quest volgen is dé manier voor jou als man om nader tot jouw zingeving te komen. In een drie maanden durend traject leer je vanuit je kern kijken naar het leven. Dit doe je door tot jouw hogere roeping te komen en deze in te zetten in zowel je werk als je privéleven. Bij VOEL coaching, gevestigd in Utrecht, vertel ik je graag meer over dit traject.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Voor wie is een purpose quest geschikt?

Het traject van een purpose quest wordt in samenwerking met mijn coachingpraktijk aangeboden door Mannenwerk. Het traject staat en valt bij het openstaan voor spirituele verandering en je komt daarom alleen in aanmerking wanneer je al meerdere workshops voor mannen gevolgd hebt. Dat intensieve traject is geschikt voor mannen die graag aan de slag willen gaan met:

  • Richting en focus van het leven bepalen;
  • Essentie en hun bestemming in het leven omzetten naar praktische toepassingen;
  • Het vormgeven van hun werk en leven vanuit inspiratie en zingeving;
  • Ontdekken van hun hogere roeping en ware zingeving.

Ga je meedoen aan een purpose quest? Dan zul je gedurende het traject gaan leren hoe je vanuit jouw hogere roeping kunt gaan leven en werken.

Ontdek wat dit traject voor jouw leven kan betekenen

Wil je jouw dagen invulling geven vanuit passie en zingeving, maar weet je niet hoe? Wil je een intensievere vorm van zingeving coaching? Dan is het volgen van een purpose quest een mogelijkheid. Voor meer informatie over deze levensveranderende ervaring of over mijn praktijk bel je naar 06 - 53 86 30 66 of stuur je een e-mail naar guido@voelcoaching.nl.