✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Therapeut in Utrecht

Ben je op zoek naar een goede therapeut in de omgeving van Utrecht? Kom dan zeker in contact met mij, Guido Spijk. Vanuit mijn praktijk VOEL Coaching ben ik al jaren dé therapeut die voornamelijk mannen verder helpt die in de knoop zitten met zichzelf. Je kunt bij mij zowel therapie in groepsvorm als individuele therapie volgen.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Een therapeut vooral voor mannen

Mijn ervaring en expertise maakt dat ik met name een therapeut ben voor mannen, maar vrouwen in een mannenwereld zijn ook van harte welkom. Ik help je, bijvoorbeeld middels schematherapie, op een directe, eerlijke, gevoelige en betrokken manier om je eigen gedragspatronen en overtuigingen te herkennen en zo nodig te veranderen. Zoek jij een iets minder intensief traject om bepaalde eigenschappen bij jezelf te versterken? Bekijk dan eens de mogelijkheid voor het volgen van een coachingtraject over leiderschap. Tijdens een therapie- of coachingsessie in mijn coachingpraktijk kom je dichter bij jezelf. Je leert moedig en kwetsbaar te communiceren en tracht verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen verlangens.

Neem contact met me op voor meer informatie over mijn therapieën

Wil je meer weten over alle soorten therapie die ik als therapeut aanbiedt? Als je direct wilt beginnen aan een workshop of een training, bekijk dan mijn agenda voor de data waarop deze evenementen plaatsvinden. Wil je persoonlijk advies ten aanzien van de best te volgen therapie of coaching? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 06 - 53 86 30 66 of een e-mail te sturen naar guido@voelcoaching.nl.