✔ Direct, eerlijk, gevoelig en betrokken
✔ Gespecialiseerd in mannen coaching
✔ Richtinggevend en een baken van licht

Depressie bij mannen

Depressie bij mannen uit zich op een andere manier dan bij vrouwen. Wanneer je door deze lastige tijd gaat, wil ik je graag helpen om een stap in de goede richting te zetten. Mannen vinden het vaak lastig om kwetsbaar te zijn, te luisteren naar hun gevoelens en om grenzen te stellen. Ik, Guido Spijk, kan je hierbij helpen in mijn coachingpraktijk VOEL Coaching in Utrecht. Met behulp van mijn coachingsessies kom je in contact met de essentie van jouw bestaan.

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op

Foto van Guido

Coaching en therapie voor depressie bij mannen

Een depressie bij mannen geeft zich vaak weer doordat je geïrriteerder bent dan normaal. Het uit zich niet vaak direct in een somberheid, zoals dat bij vrouwen wel het geval is. Voel je je al lange tijd niet goed, maar weet je niet te vinden waar het vandaan komt? Laat mij jou dan helpen. Ik heb ervaring in het geven van individuele en groepstherapie voor mannen wanneer er zich een depressie bij deze mannen voordoet. We kijken vanuit mijn coachingpraktijk naar het totaalplaatje van jouw leven en zoeken naar een passende weg om in te slaan.

Wees niet bang om hulp te vragen

Het kan voor mannen moeilijk zijn om hulp te vragen bij een depressie. Daarom bied ik vanuit VOEL Coaching laagdrempelige opties aan die bijdragen aan jouw gevoelsontwikkeling. Ik help je graag bij zelfontwikkeling en het veranderen van gedragspatronen. In mijn coachingsessies wordt er aandacht besteed aan datgene waaraan jij wilt werken. Wil je meer informatie over mijn praktijk of wil je een afspraak inplannen? Stuur dan een e-mail naar guido@voelcoaching.nl of bel mij op 06 - 53 86 30 66.